11 topadviseurs voor de prijs van 1 coaching sessie

Mastermind Jaarprogramma voor leiders en managers in de zorg.

Plan een Skype gesprek met Martin

 

Tijdens onze eerste online ontmoeting ontdek je of het Mastermind Jaarprogramma bij je past. Geen zorgen, het eerste gesprek is volledig vrijblijvend. In dit gesprek beantwoord ik al je vragen.

 

“Het leven moet voorwaarts geleefd worden en achterwaarts begrepen worden”

Wat is een Mastermind groep?

Een mastermind is het best te omschrijven als “the coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”, aldus grandmaster en bedenker van het mastermind Principe, Napoleon Hill, onder meer bekend van Think and Grow Rich.

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Als je deelneemt vorm je gedurende een jaar met elkaar een mastermindgroep. De groep gelijkgestemde is elkaars drijvende kracht om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen.

De belangrijkste kenmerken van een Mastermind groep zijn

  • Aanscherpen van je unieke leiderschapsstijl
  • Bouwen van een gezonde (zorg)organisatie
  • Bouwen van een gezonde groep medewerkers met JA mentaliteit.
  • Doelen stellen en houden
  • Je bent elkaars adviseur
  • Je bent inspirerende spiegel voor elkaar
  • Je krijgt tips, tools en advies van de andere deelnemers
  • Je deelt het beste van jezelf met anderen
  • Je houd elkaar accountable. Dit helpt om niet door de waan van de dag te worden meegezogen, hierdoor hou je hoofd en bijzaken uit elkaar en bereik je doelen.
Group-36

10

maanden

10

groepsessies

12

deelnemers

1

coach

1

strategie scan

3

top sprekers

Inspirerende locaties

We werken met elkaar samen op mooie locaties. De locatie is centraal gelegen in Nederland. Regelmatig nodigen we experts uit op gebied van leiderschap, personeelsbeleid en cultuurverandering. De ontmoetingen zijn inspirerend en helpen in de leermodus te komen. Uiteraard zorgen we voor een gezonde lunch en lekkere drankjes gedurende de dag.

Het programma is uniek omdat we de diepte ingaan op het gebied van persoonlijk leiderschap, en werken we aan een gezonde cultuur voor jouw zorgorganisatie. De ontmoetingen zijn interactief en behandelen we een een specifiek onderdeel op gebied van leiderschap en cultuur. Deze zijn direct toe te passen op de dagelijkse praktijk.

Je krijgt een ontmoeting met de beste versie van jezelf. Tijdens het programma komt je echte kracht naar boven en ga je afstand nemen patronen en gedragingen die jou niet dienen. Je leert om moeilijke beslissingen te nemen, koers te houden en je bent straks in staat om zaken aan te pakken die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Gedurende het programma bouw je een netwerk op van gelijkgestemden en worden anderen een onmisbare adviseur en supporter voor jou, zoals jij dat voor anderen wordt.

Building Champions Jaarprogramma 2021

Is deze Leiderschap mastermind op dit moment iets voor jou?

Om te onderzoeken of dit jaarprogramma iets voor je stel ik een online kennismaking voor. Deze is uiteraard kosteloos.

Plan een kennismakingsgesprek met Martin