Delf je echte goud op!

In 8-12 sessies kijken we achter je maskers, zetten we het licht op je ego en leggen we belemmerende overtuigingen bloot. En gaan we aan de slag om nieuwe voedende overtuigingen aan te leren en delven we je echte goud op.

Schrijf je nu in voor een gratis “Online” oriëntatie met Martin

 

“Het leven moet voorwaarts geleefd worden en achterwaarts begrepen worden”

Søren Kierkegaard —

Maximum bereikt?

Als jouw vraag is, “Ben ik op mijn top? Kan ik beter? Kan ik meer uit mijn leven halen? Kan ik een betere vader, partner en vriend zijn, én tegelijk mijn bedrijf naar topresultaten leiden?” Dan is het antwoord is altijd ja!

De filosoof Kierkegaard zei het oh zo treffend! “Het leven moet voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen worden”. Je toekomst is in grote lijnen namelijk allang voorspeld, door niemand minder dan jij zelf. De gebeurtenissen die je hebt meegemaakt, samen met je opvoeding en je afkomst hebben onbewust je gedrag en je houding ten opzichte van het leven en succes of falen bepaald.
Ik ben in een power state gekomen waardoor ik uitdagingen kon aangaan waarvan ik eerst dacht dat deze niet mogelijk waren. Martin is echt, energiek en eerlijk… soms doet dit pijn maar als je hier niet voor wegloopt staan er mooie dingen op je te wachten.

Natasja

Mijn bedrijf ging fantastisch maar mijn relaties waren chaos. Ik denderde over grenzen van geliefden heen. Met Martin deed ik een pijnlijke reset, ik kwam bij oude rommel. Op diep niveau kwam er een ommekeer, ik pluk er elke dag de vruchten van. Dankbaar.

Karim

IMG_3080_crop

Kijken of werken met Martin iets voor jou is?

De meeste “succesvolle” mensen die ik tegenkom zijn doorzetters en Champions. Ze hebben geleerd om voorwaarts en doelgericht te leven. De vraag die ze me vaak stellen is, is dit mijn echte goud? Is dit alles? Of zit er nog een mooiere laag onder?

In dit kennismaking gesprek:

  • Leg jij je verhaal en je vraag en ideale uitkomst neer
  • We spreken over mijn aanpak
  • Ik doe je een voorstel (of niet) en vertel je over de kosten

Over Martin de Jong.

Martin is een life coach en therapeut, geboren in Gouda. Hij groeide op in een arbeidersmilieu waar de kansen niet voor het grijpen lagen. Hij begon met een bijna kansloze achterstand. Zijn vader zei: “Ga maar met je handen werken, studeren is niks voor jou”. Hij geloofde dit gelukkig maar even en gooide het roer al snel drastisch om.

Martin traint en coacht leiders, ondernemers en entrepreneurs van start-ups kleine bedrijven, top 100 bedrijven, CEO’s en management teams.

Lees meer over Martin

Al enthousiast over Martin?

Schrijf je nu in voor een gratis “Online” oriëntatie met Martin

Plan een vrijblijvend online kennismaking gesprek in. Op die manier maak je snel kennis met de coaching stijl en verschillende technieken van Martin.

Plan een gesprek