Reviews over Buildingchampions

I was blessed enough to have worked with him for about a year and, looking back, it seems to weirdly coincide with the quantum leap I made in my own growth. I call it my #CreativeRevolution, the economic emancipation of my God-given creativity.

Kevin, artist and entrepreneur

Ik ben in een power state gekomen waardoor ik uitdagingen kon aangaan waarvan ik eerst dacht dat deze niet mogelijk waren. Martin is echt, energiek en eerlijk… soms doet dit pijn maar als je hier niet voor wegloopt staan er mooie dingen op je te wachten.

Natasja

Mijn bedrijf ging fantastisch maar mijn relaties waren chaos. Ik denderde over grenzen van geliefden heen. Met Martin deed ik een pijnlijke reset, ik kwam bij oude rommel. Op diep niveau kwam er een ommekeer, ik pluk er elke dag de vruchten van. Dankbaar.

Karim

Dankjewel Martin. Nooit verwacht dat ik door op jouw tafel te gaan staan en door mijn angsten heen te janken en schreeuwen, nu voor volle zalen sta te shinen.

Arno

Al na 2 sessies met Martin had ik het gevoel dat het goed zou komen. Mijn omzet is geëxplodeerd maar de grootste winst is dat ik na 15 jaar weer kan voelen.

Veerle

Na 5 minuten in de eerste sessie hield Martin me een confronterende spiegel voor. Ik wilde rennen voor mijn leven. Blij dat ik gebleven ben. Mijn huwelijk is gered en met mijn MT ben ik nog nooit zo goed geweest. Thanks Mart.

Marcel

Al enthousiast over Martin?

Plan een kennismaking gesprek in

Plan een vrijblijvend kennismaking gesprek in. Op die manier maak je snel kennis met de coaching stijl  en verschillende technieken van Martin.

Plan een Skype gesprek